Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella

Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They're nice and they look wonderful. Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella estimated approx 45 min.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

La quiche aux poireaux et au brie est une quiche composée d'une pâte brisée et d'une garniture particulièrement délicate tant en texture qu'en saveur.
La douceur du poireau et l'onctuosité du brie et de la mozarella la rende crémeuse
, les pommes de terre forment un combo parfait avec les poireaux.
Idéale à servir en entrée ou en plat principal.
Une recette simple mais délicieuse.
Variante avec des lardons .
#cuisinedumardi #quiche #tartesalee #poireaux #brie #octobre

Ingredients and spices that need to be Get to make Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella:

  1. 1 pâte brisée prête ou maison sur ce lien
  2. 400 gr poireaux
  3. 600 gr pdt
  4. 100 gr mozarella
  5. 1 cuillère à soupe parmesan
  6. 3 oeufs
  7. 150 ml lait 100ml de crème liquide
  8. 1 petit oignon ou 2 petites échalotes
  9. 1 fromage brie
  10. 30 gr beurre persillé ou beurre de cuisson normal
  11. Sel, poivre, noix muscade
  12. Facultatif vous pouvez ajouter des lardons
  13. Facultatif herbes de Provence

Steps to make to make Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella

  1. Mettre à bouillir dans une casserole de l’eau pour les PDT. Saler.
  2. Éplucher les pdt, les laver et les couper en petits dés, quand l’eau est bouillante les cuire 5min, les égoutter et les plonger dans de l’eau froide.
  3. Continuer de couper les légumes, émincé un petit oignon ou 2 échalotes. Laver et couper les extrémités des poireaux et couper en fines rondelles.
  4. Dans une poêle ajouter le beurre persillé, laisser fondre un peu et y ajouter l’oignon ou échalotes, laisser dorer un peu et ajouter les poireaux.
    Saler, mélanger, cuisson 10min, mélanger de temps en temps m ajouter un peu d’eau si besoin.Apres 10 min réserver et laisser refroidir.
  5. Pendant ce temps préparer un moule à tarte foncer la pâte et à l’aide d’une fourchette piquer la pâte et réserver au frigo.
    Recette maison de la pâte sur ce lien
  6. Préchauffer le four à 180C.
    Préparer la garniture, dans un saladier casser 3 œufs, mélanger, ajouter, le lait, la crème liquide, mélanger, sel, poivre, noix muscade, mélanger.
    Ajouter le parmesan, la mozzarella mélanger.
    Ajouter les pdt refroidies et égouttées, les poireaux, attention pas de jus de cuisson, mélanger le tout.
  7. Sortir la pâte du frigo, verser la garniture, couper des fines tranches de brie et décorer selon votre fantaisie, replier les bords repasser au four à 180C +/- 45 min, attendre un peu avant de démouler.Ont peut aussi l’a manger aussi bien chaude que froide.
    La recette vidéo se trouve aussi sur ma bb chaîne YouTube Cucina per Tutti p, vous pouvez aussi me suivre sur Facebook et Instagram Cucina per Tutti p

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or more components or is a bit more or less zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes promptly. As for standard cooking abilities for newbies you don't require to discover them yet only if you understand some easy cooking methods.

This isn't a full guide to quick and simple lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Perfect Quiche Poireaux, pommes de terre, brie/mozarella. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Cookies Chocolat au lait - noisettes